Årets vildeste svendegilde – her er vores liste

1 jan 2022 JesperOlsen

Er du endelig blevet færdig udlært eller bliver du det det snart? Så er du garanteret allerede begyndt at planlægge dit svendegilde. Jo større og vildere, jo bedre! Nogle gange kan det dog være svært at finde ud af, hvad man helt præcist vil lave under den vilde fejring. Her er heldigvis nogle tips til at gøre din fest så vild som mulig! Man kan jo foretage sig alt fra en tur til udlandet til strip i Danmark.

Tag til udlandet

En af de bedste måder at fejre en endt uddannelse på er med en tur til udlandet. Der er så mange ting, som man kan gøre der – og en bytur i udlandet er altså bare lidt vildere end en i Danmark.

De store spanske byer er for eksempel godt kendt for både deres kultur og deres vilde klubber. Så hvis man ønsker lidt af hvert, er det en god destination.

Er man til gengæld mere interesseret i at have et ordenligt brag af en fest, så man kan med fordel vælge nogle af de spanske eller græske øer. Der er nemlig mange, som henvender sig bestemt til unge mennesker, og der er altid nogle andre festaber at falde i snak med.

Ønsker man ikke at tage så langt hjemmefra er en tur over grænsen til Tyskland aldrig en dårlig idé. Alkoholen er billig og turen kort.

Svendegilde traditioner

Vil man hellere blive Danmark, kan man sagtens stadig få et vildt svendegilde. Her er nogle ting, som du bare ikke må gå glip af!

At hyre en stripper sammen med gutterne til dit svendegilde kan aldrig gå helt galt. Strip er utrolig frækt og en enorm fed oplevelse. Med www.skystrip.dk er du sikker på, at oplevelsen lever op til forventningerne. Det er super nemt at booke et strip show, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det. Strip bringer altid folk lidt tættere sammen, og det er en fantastisk underholdning.

Her kan du faktisk også booke en bartender. Det er meget populært at leje en bartender til større fester såsom svendegilder. Det giver dig som vært lidt mere fritid, og du behøver ikke være nervøs for drinks og så videre.

En anden tradition er at bestille mad udefra. Hvis du bestiller fremfor at forberede noget selv, har du igen lidt mere ”fri”. Det giver dig bedre mulighed for at nyde festen, da du ikke behøver bekymre dig om noget. Desuden risikerer du heller ikke, at maden smager dårligt.

Desuden skal du huske, at det selvfølgelig er enormt vigtigt med øl. Det er måske ikke en rigtig tradition, men der er nu alligevel lidt en tradition for at drikke en masse øl og se hvem, der kan drikke mest.

Hvis du er bekymret for prisen for dit svendegilde, kan du eventuelt slå dig sammen med nogle af de andre, som er blevet færdig samtidig med dig. Så får I desuden også en endnu større og vildere fest, da I formentligt alle sammen har forskellige venner, som I gerne vil invitere.