Sådan tjener du penge med en rejseblog: Bedste tips

10 feb 2023 JesperOlsen

Hvordan er det muligt at tjene penge med en rejseblog, der går ind i 2023?

 

Du skal vide, at det stadig er helt muligt at trives i denne rolle, forudsat at du er klar til at yde det hårde arbejde og vigtigst af alt, passion.

 

Disse er måderne at få det til at ske i 2023 og derefter:

Brug din blog som et CV for at få freelance tekstarbejde

Den største indtægtskilde i de første par år er for de fleste er freelance tekstforfatning. Først vil de ikke betale så godt, men du vil etablere dig selv, og med tiden kan du opkræve mere svarende til din erfaring (og indflydelse).

 

Det er nyttigt, når en publikation kan se, at du selv har en rækkevidde til at hjælpe med at dele artiklen og få flere visninger, og jo mere du vokser, jo lettere bliver det at få muligheder, der betaler sig bedre.

 

At skrive artikler hjælper ikke kun med din bankkonto, men det giver dig også links, hvilket er fantastisk til SEO!

 

Arbejd som virtuel assistent for andre blogs

At arbejde for en mere etableret blogger vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du bliver mere effektiv med din egen blog. Disse job kommer for det meste fra personligt netværk, men da det er ude af bordet for nu, anbefaler jeg at finde online ressourcer.

 

Facebook-grupper kan give dig indsigt i, hvilken slags hjælp folk leder efter.

 

Eller prøv bare at tilbyde dine tjenester til en blogger du elsker. Du ville blive overrasket over, hvor mange bloggere der har brug for hjælp, men ved ikke hvor de skal lede. Overvej også Facebook-grupperne og branchebegivenheder:

 

Kom ind i affiliate marketing

Det er aldrig for tidligt at starte med affiliate marketing. Selvom du lige er startet, opbygger det tillid og betalingsmuligheder at have tilknyttede virksomheder i tankerne og anbefale produkter, du elsker. Dette er et langt spil, og du kan måske ikke se resultaterne fra frugterne af dit arbejde i et år eller to, men det kan blive utroligt umagen værd.

 

Nøglen er kun at promovere produkter, som du virkelig elsker og selv bruger. For at kunne markedsføre produkter til dit publikum, skal deres tillid altid komme først.

 

Indsæt annoncer

Annonceindtægter er baseret på trafik, og i disse dage kræver de største netværk mindst 50.000 besøg om måneden.

 

Ja, det gør dit websted en smule grimmere, men jeg tror, at de fleste læsere ikke har noget imod dem, og at dine loyale fans vil blive glade for at se din blog hjemmeside tjene penge.

 

Sælg dine billeder

Fotografering er en stor del af rejseblogging. Hvilken bedre måde kunne der være til at inspirere folk til at se de smukke steder, du deler? Det er vigtigt at have en visuelt tiltalende professionel hjemmeside, og da Instagram er et nyttigt marketingværktøj, er det en fantastisk måde at få betalt arbejde på.

 

I disse dage er fotografering en enorm prioritet, når man rejser.

 

Du kan også sælge stockfotos online. Nogle mennesker tjener en anstændig passiv indkomst på denne måde. Reglerne er strenge omkring, hvad du må have på dit billede, men hvis du er ude at rejse og alligevel har et efterslæb, kan det være det værd. Der er mange sider derude du kan sælge til, som f.eks Shutterstock, istockphoto, Depositphotos, Unsplash osv.